Parkeerterreinen strand Hoek van Holland vol

Wie met de auto onderweg is naar het strand van Hoek van Holland, kan maar beter een andere badplaats opzoeken. Alle parkeerplaatsen waren aan het begin van zondagmiddag vol.

Automobilisten op de Maasdijk (N220) worden met borden boven de weg gewaarschuwd. Het aantal files richting het strand valt nog mee. Wel stond het zondagochtend op de A20 bij Westerlee vast na een ongeluk.

Nederland gaat zondag gebukt onder tropische hitte. Op veel plaatsen stijgt de temperatuur tot boven de 30 graden. De zonkracht is uitzonderlijk hoog, dus men moet zich goed insmeren. Je kunt binnen een kwartier verbranden. Tegen de avond steekt van het westen uit een aanlandige wind op, waardoor het afkoelt.

Brontekst : www.wos.nl

Foto : Ende Media

Een gedachte over “Parkeerterreinen strand Hoek van Holland vol

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.