Verkeerschaos op de Poeldijkseweg Wateringen na ongeval #wldebat

Vrijdag 31 mei 2019 – Een aanrijding bij de stoplichten op de kruising van de Poeldijkseweg en de Uithofslaan in Wateringen (N464) heeft vrijdagmiddag voor een behoorlijke verkeerschaos gezorgd. De politie besloot de weg af te sluiten vanaf de Arckelweg in Poeldijk.

Bij het ongeluk waren drie auto’s betrokken. Een inzittende van één van deze voertuigen werd naar het ziekenhuis gebracht. Ook de brandweer was ter plaatse, maar er hoefden geen passagiers uit de auto’s te worden bevrijd. 

Na het bergen van de voertuigen werd de weg eerst weer vrijgegeven. Dat duurde slechts kort, doordat even later dichtbij het eerder genoemde kruispunt opnieuw een aanrijding plaatsvond. Deze keer botsten een auto en een vrachtwagen op elkaar. Dat leidde opnieuw tot een wegafsluiting en verkeerschaos. De voorkant van de auto lag in de kreukels; de betrokken bestuurders werden enkel medisch onderzocht.   

Bron tekst : wos

Foto : Regio15/Nick

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.