Auto te Water Hoeksebaan

Voor de derde keer in twee dagen tijd is in onze regio een auto tijdens het rijden in het water terechtgekomen. Dinsdagmiddag was het raak op de Hoeksebaan tussen Maasdijk en Hoek van Holland.

De bestuurder zou de macht over het stuur zijn verloren, waarna het voertuig begon te slingeren en in het water belandde. De inzittenden, een man en een vrouw, konden zelfstandig de auto uitkomen. Een vrachtwagenchauffeur hielp ze vervolgens uit het water. De twee zijn in de ambulance nagekeken, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Maandag belandden ook al twee auto’s in het water. ’s Morgens reed een oudere man tijdens het keren de sloot bij de Jan Tuningstraat in Naaldwijk in. Hij was ongedeerd, maar heeft toen, op eigen verzoek, zijn rijbewijs ingeleverd.
Vorige week woensdag was het raak ter hoogte van een bedrijf aan de Vogelaer in Honselersdijk.

Foto : Archief WestlandReport.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.