Onderzoek naar bekrassingen auto’s

‘s-Gravenzande – Meerdere slachtoffers meldden zich de afgelopen maanden bij de politie voor het doen van aangifte van vernieling van hun auto. Hun auto’s waren bekrast. De politie onderzoekt de reeks aangiften en zoekt getuigen. In de periode van januari tot medio mei 2019 werden in ’s-Gravenzande vijftien auto’s bekrast, waarvan elf stuks in de Edelstenenwijk, drie in de wijk Vreeburgh-Oost en een in Dijckerwaal. De reeks bekrassingen in de Edelstenenwijk vonden plaats tussen medio maart en medio mei en vier daarvan vonden rond 16 maart plaats in de Agaat.

Onderzoek
De bekrassingen vonden veelal ‘s-nachts en in het weekend plaats. Naar aanleiding van de reeks aangiften is de politie een onderzoek gestart. Naast een buurtonderzoek vragen wij getuigen om zich te melden. Iedere tip wordt onderzocht. Verder is er in de nachtsurveillance extra aandacht voor de bekrassingen. Wij zijn nog op zoek naar beeldmateriaal waarop mogelijk een verdachte te zien is. Heeft u camera’s hangen die de mogelijke bekrassingen hebben opgenomen, dan kunt u ze uploaden via het tipformulier op deze site. Bellen kan ook via 0900-8844 of anoniem via M 0800-7000.

Video Wos Media

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.