Kunstwerk van 27 meter onthuld in ‘s-Gravenzande

Een feestelijke aangelegenheid zaterdagmiddag in het centrum van ‘s-Gravenzande. Er is gevierd dat het nieuwe winkelcentrum, Hart van ‘s-Gravenzande, af is. En om dat te vieren is het cadeau uitgepakt dat de gebiedsontwikkelaar aan ‘s-Gravenzande heeft gegeven. Het gaat om 17 kunstwerken die door de Hoekse kunstenares Jose Knippenberg zijn gemaakt.

Er staat nu 8000 m2 aan winkels, 100 woningen en er zijn 300 parkeerplaatsen gerealiseerd. De laatste winkels aan de Graaf Willem II-straat worden binnenkort opgeleverd. Na een aantal toespraken mochten inwoners en betrokkenen de kunstwerken onthullen. De eerste is gedaan door de kunstenares en wethouder Cobie Gardien van Westland. Op de afbeeldingen staat een tijdlijn van ‘s-Gravenzande. Vanaf het begin toen het dorp stadsrechten kreeg tot het heden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.