Bedreiging met mes aan de Kornalijn in ‘s-Gravenzande

‘s-Gravenzande 17 mei 2019 – Donderdag avond heeft er op de Kornalijn in ‘s-Gravenzande een bedreiging plaats gevonden, waarbij de verdacht een mes getrokken zou kunnen hebben aldus Politie Westland via Facebook.

De verdacht is door de politie aangehouden en overgebracht naar het bureau in Naaldwijk. De Politie is op zoek naar getuigen die omstreeks 19.00 uur op donderdagavond, mogelijk iets gezien hebben in de omgeving van de Kornalijn. Heeft u informatie dat kunt u contact op nemen met de Politie van het Westland via het algemeen nummer 0900-8844.

Het was gisteravond een mooie avond en vele mensen zaten dan ook te genieten van de ondergaande zon. Tevens scheurden een aantal scooters met diversen jongen lui door de wijken Vreeburgh richting het centrum heen en weer en dit rondje werd diversen keren herhaald of dat ze op het circuit van Zandvoort alvast aan het oefenen waren voor een motorwedstrijd. Een fietser werd in een straat door de jongelui bijna omver gereden en tevens werd het algemeen gebaar met een middelvinger door de jongens als tegen antwoord gegeven.

Het probleem bij de Poolse supermarkt in ‘s-Gravenzande is ook nog steeds niet opgelost hoewel het na onze mening een goed lopende zaak is zijn er toch nog een aantal mensen welke hun alcohol daar halen het heerlijk in het zonnetje willen nuttigen, op zich geen probleem maar maak er dan een gezellig terras van maar daar is deze ruimte niet geschikt voor.

Zit u met vragen welke gaan over de wijken in ‘s-Gravenzande neem dan gerust informatie op met de wijkagenten Co en Petra van ‘s-Gravenzande of neem eens een kijkje via www.alerteburen.nl of het wellicht interessant is om u aan te melden.

Opmerkingen over dit bericht kunt u kwijt via onze Facebook pagina.

Bovenstaande bericht : Politie Westland

Toevoeging : De Razende Reporter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.