Inzamelingsactie voor slachtoffers brand Naaldwijk

Een deel van de slachtoffers van de brand in een pand aan de Molenstraat in Naaldwijk ligt nog in het ziekenhuis. Afgelopen zondagochtend vroeg raakten vijftien mensen gewond door het inademen van rook bij de brand in één van de twee bovenwoningen boven een pizzeria.

Omar Vierhout heeft een relatie met een vriendin van een van de slachtoffers. “Het gaat naar omstandigheden goed met haar”, zo vertelt hij, “maar ze is wel in shock. Ze mocht wel het ziekenhuis verlaten.” Vierhout en zijn vriendin zijn een inzamelingsactie begonnen voor de slachtoffers. “Voor kleding, maar als ze straks andere woonruimte krijgen toegewezen gaan we ook meubels inzamelen. Kleding voor de baby hebben we al.”

Lees meer via www.wos.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.