Zeer Grote brand boven grillroom in Naaldwijk

Zondag 12 mei 2019 – In een woning aan de Molenstraat in Naaldwijk, boven Grillroom Pizzeria Perfect, is in de nacht van zaterdag op zondag een grote brand uitgebroken. Meerdere personen zijn daarbij gewond geraakt, zo laat een woordvoerder van de brandweer desgevraagd weten. Tot nog toe zijn acht slachtoffers bij de brandweer bekend, waarvan één per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd.

De eerste brandmelding kwam rond 03.45 uur bij bij de brandweer binnen. Zo’n 45 minuten later kon het sein ‘ ‘brand meester’ worden gegeven, waaruit mag worden opgemaakt dat de brand onder controle is. Diverse hulpdiensten uit de hele omgeving zijn op de melding afgekomen, onder meer om mensen uit het pand en van het dak van het gebouw te halen. Ook omstanders zouden met ladders hebben geholpen bij het ontsnappen uit de woning.

Bij de brand is flink wat rook vrijgekomen. Omwonenden die er last van hebben, wordt geadviseerd om ramen en deuren te sluiten en de mechanische ventilatie uit te zetten. Waardoor de brand is ontstaan, is nog onbekend.

Tekst : wos

Foto’s : Ende Media – Regio15.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.