Ravage is enorm na zeer grote brand in Naaldwijk

Zondag 12 mei 2019 – Vrijwel alle omwonenden die in de nacht van zaterdag op zondag bij de brand in de Molenstraat in Naaldwijk waren geëvacueerd, zijn weer naar huis. Dat meldt de gemeente Westland. Een van deze personen is bij vrienden ondergebracht. De brandweer en politie zijn een onderzoek begonnen naar de oorzaak van de brand.

Het vuur ontstond in een woning boven Grillroom Pizzeria Perfect. De politie kreeg rond 3.45 uur de eerste melding. Drie kwartier later had de brandweer de brand onder controle. Alle drie de verdiepingen van het pand zijn zwaar beschadigd. 

Bij de brand raakten vijftien personen gewond. Zeven van hen, onder wie een baby, zijn naar het ziekenhuis gebracht. De meeste personen hadden rook geïnhaleerd. Twee gewonden waren er ernstig aan toe. Acht personen zijn ter plaatse behandeld. Een woordvoerder van de brandweer kon niets zeggen over hoe het nu met de gewonden gaat.

Foto’s : Ende Media

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.