Open Dag Scouting Kwintsheul

Tijdens de open dag van Scouting Kwintsheul op zondag 19 mei laten de leden zien waarom scouting zo leuk is! Hou je van activiteit en buiten zijn, grijp dan deze kans aan en maak kennis met Scouting Kwintsheul.

Om 13:00 uur starten de activiteiten voor alle jeugd, jong en oud. Zo kun je bijvoorbeeld knutselen, cakejes versieren, knopen, klimmen, virtueel zeilen, een vuurtje maken en met pop-up bootjes varen. Er staat een springkussen op het veld en je kunt je laten schminken.

Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Scouting Kwintsheul is een actieve vereniging met ongeveer 100 leden. Deze leden zijn verspreid over zes verschillende speltakken voor jongens en meisjes in iedere leeftijdscategorie van 4 t/m 20 jaar. De jongere speltakken (Bevers en Welpen) zijn meestal te vinden in de blokhut aan de Raaphorst. De oudere speltakken (Zeerobben, Zeeverkenners en Wilde Vaart) gebruiken het botenhuis aan de Zwet voor hun spel.

Locatie: Scouting Kwintsheul, Raaphorst, Kwintsheul
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Toegang gratis

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.