Nederlandse chauffeur gearresteerd voor drugssmokkel in Engeland

Een 40-jarige Nederlandse vrachtwagenchauffeur is donderdag in de Britse havenstad Grimsby aangehouden, omdat de politie in zijn truck 35 kilo cocaïne vond. Dit meldt wos media via hun website. De man werd op de drugssmokkel betrapt nadat hij met de veerboot vanuit Hoek van Holland Groot-Brittannië was binnengekomen.De politie trof de drugs aan in de achterdeuren van de vrachtwagen, die verder volgeladen was met planten. De straatwaarde van de cocaïne wordt geschat op ongeveer 3,5 miljoen euro. 

De man blijft in ieder geval tot 7 juni vastzitten, zo bepaalde een Britse rechter. Op die dag moet hij weer in de rechtbank verschijnen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.