Westlandse Kunst-en Atelierroute 2019

De zevende editie van de Westlandse Kunst- en Atelierroute zal plaatsvinden op zaterdag 18 en zondag 19 mei en wordt georganiseerd door Westlands Kunstenaarscollectief WIT. De fiets/autoroute strekt zich uit over Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Monster. WIT presenteert ruim 60 beeldend kunstenaars die op 36 locaties of in hun eigen atelier hun kunstwerken laten zien aan belangstellenden.

Om een paar variaties te noemen: portretten, fotografie, objecten in 3D, abstract werk, keramiek en collages. Maar ook: kleuretsen, houtwerk, ruimtelijke installaties en surrealistisch werk. Op een aantal locaties kan men ook genieten van muzikanten en lezen schrijvers en dichters voor uit eigen werk.
De route is te downloaden via  www.kunstenatelierroute.nl


Locatie: Westlandse kunst-en atelierroute door Monster-Naaldwijk-‘s-Gravenzande
Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Deelname gratis

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.