Tekno Event De Lier 2019

Op 18 mei is het weer zover: de 14e editie van het Tekno Event! Tekno, producent van miniatuur vrachtwagens in De Lier, opent wederom zijn deuren. Een uitje voor het hele gezin met een prachtige truckshow en entertainment voor jong en oud.

Op het Buitenterrein kan men genieten van ruim 80 unieke trucks uit binnen- en buitenland, onderdelen verkoop, prachtige minitrucks, een decibellen contest en meerijden met showtrucks voor het goede doel. Uiteraard wordt er ook aan de kinderen gedacht, met vertier zoals een springkussen, kleurplaten, schminken en een grabbelton. Voor de inwendige mens zal ook dit jaar de horeca weer zorgdragen voor een hapje en een drankje, waarbij het terras en de bar weer het centrale middelpunt zal zijn. Aan het einde van de middag is er zoals elk jaar weer de spectaculaire uitrijparade van de trucks.

Locatie: Coldenhovelaan 8, De Lier
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Toegang gratis

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.