Winkels kledingketen Coolcat gaan alsnog dicht

..

Kledingwinkel Coolcat in het Naaldwijkse winkelcentrum De Tuinen gaat in de loop van de komende maanden alsnog dicht. De nieuwe eigenaar Retail Beheer wil de keten doorzetten als webshop met kinderkleding.

Coolcat werd in maart failliet verklaard, maar kreeg niet veel later een doorstart onder een nieuwe eigenaar. De keten heeft 80 winkels verspreid over heel Nederland.

Of het pand in De Tuinen daadwerkelijk leeg komt te staan is nog onduidelijk zo meldt wos media. Er wordt onderzocht of het mogelijk is om onder een andere formule een nieuwe keten op te zetten. Of dat gaat lukken, en of de winkel in Naaldwijk daar onderdeel van gaat uitmaken, is in dit stadium nog te onduidelijk.

Foto : Google Streetview

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.