Reddingbootdag KNRM Ter Heijde

Op zaterdag 11 mei organiseert de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) haar landelijke open dag op 45 locaties. Reddingbootdag is dé dag om actief kennis te maken met het reddingwerk op het water, de professionele vrijwilligers en het materieel van de KNRM. Ook KNRM Ter Heijde doet mee aan deze Reddingbootdag.

Op deze dag bedanken de vrijwilligers van de KNRM de donateurs die reddingwerk financieel mogelijk maken. Het is voor de KNRM de gelegenheid om aan iedere bezoeker met trots en plezier het verhaal over het vrijwillige en professionele reddingwerk van de KNRM mee te geven. 
Deze dag zijn er demonstraties, rondleidingen en activiteiten voor kinderen. Donateurs mogen, als de omstandigheden het toelaten, mee op de reddingboot. Daarnaast zijn er diverse andere activiteiten in en om het reddingsstation, zoals onder andere het bezichtigen van het Boothuis en de voertuigen van de veiligheidspartners.

 
Locatie: Strandweg, Ter Heijde
Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.