Plantenmarkt in Honselersdijk en Wateringen

Op zaterdag 11 mei, de dag voor Moederdag, wordt in Honselersdijk weer een kleurrijke en gezellige plantenmarkt georganiseerd.

Er is een ruime keuze uit een groot assortiment tuin-, perk-, en kuipplanten voor tuin, balkon en terras. Al deze planten zijn afkomstig van de beste kwekers uit Westland. Ook de benodigde potgrond is in zakken verkrijgbaar. Voor Moederdag kunnen de planten ook feestelijk worden ingepakt. Zoals gebruikelijk is er koffie en voor de kinderen iets lekkers.

De opbrengst van deze gezamenlijke plantenmarkt is bestemd voor de R.K. Kerk en de Protestantse Gemeente in Honselersdijk.

Locatie: Dijkstraat, Honselersdijk
Tijd: vanaf 07.00 uur

Wateringen

Zaterdag 11 mei van organiseert muziekvereniging De Phoenix een jaarlijkse Plantenmarkt aan het Plein voor het voormalig raadhuis van Wateringen.

Een zeer grote verscheidenheid van de beste kwaliteit van perkplanten, hangbaskets en kuipplanten worden te koop aangeboden. ‘s Morgens vroeg worden de bloemen en planten vers opgehaald bij de beste kwekers van het Westland.

Muziekvereniging De Phoenix is al bijna 100 jaar een begrip in Wateringen en omstreken. Muziekeducatie staat hoog in het vaandel waardoor al veel jeugd opgeleid is tot muzikant in de percussie-groep, in een van de opleidingsorkesten of het harmonieorkest. De opbrengst van de markt wordt besteed om de muziekeducatie maar ook de optredens te kunnen blijven verzorgen.

Locatie: Het Plein, Wateringen
Tijd: 8.00-17.00 uur

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.