De grote obstacle run voor Zwembad de Boetzelaer

Woensdag 8 mei 2019 – Na de getroffen brand wil Westcoastgym iets unieks organsieren voor De Boetzelaer.

Samen met een aantal sponsoren is het hen gelukt om een obstacle run te organiseren bij De Wollebrand.
Er zijn drie afstanden (6 km, 12 km & 18 km) waar je je voor kunt opgeven.
Uiteraard zijn wij Westcoastgym ontzettend dankbaar dat zij deze run ten goede van De Boetzelaer organiseren op zaterdag 1 juni 2019. 

Je kan je opgeven via https://boetzelaerrun.nl 
Wil je outdoortraining volgen voor dit soort evenementen dan kun je uiteraard terecht bij Westcoastgym!

GEEN VERLIEZER,
GEEN WINNAAR,
LOOP MEE VOOR DE BOETZELAER

Iedereen is geschokt om wat er op donderdagavond 28 februari rond 22:30 uur is gebeurd, toen Zwembad De Boetzelaer in vlammen opging. Deze gebeurtenis treft veel mensen in Westland en omstreken. De medewerkers kunnen niet meer naar hun werk en ook de vele bezoekers zullen het zwembad missen. Ouderen kunnen niet meer uit sociaal aspect naar het zwembad, families kunnen niet meer vrij zwemmen en veel kinderen kunnen niet meer naar zwemles!

Jeroen van der Wal en Maarten van der Pot (oprichters WestCoastGym) willen graag een steentje bijdragen bij de wederopbouw van Zwembad De Boetzelaer, dat ook in hun leven een grote rol heeft gespeeld. Daarom organiseren zij met hulp van een aantal partijen een groot en sportief evenement. Tijdens deze obstacle-run geldt slechts één ding: Geen verliezer, geen winnaar, loop mee voor de Boetzelaer.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.