PGG Special in De Kiem: Worship Together Westland

Dinsdag 7 mei 2019 – Zondagavond 12 mei is er een PGG-special in De Kiem. De Nieuwe Rank organiseert dan een praiseavond: Worship Together Westland.

De band speelt nummers van Opwekking, Bethel, Hillsong, Sela of gezangen en psalmen die in een modern jasje gegoten zijn. We starten om 19.00 uur in De Kiem in ’s-Gravenzande. De deuren staan vanaf 18.30 uur open. Wees welkom, het maakt niet uit welke kerkelijke achtergrond je hebt. Het gaat erom dat we samen God aanbidden.

PGG-Specials

Naar aanleiding van de fusie waardoor de PGG (Protestantse Gemeente ’s-Gravenzande) is ontstaan is er een nieuw initiatief ontstaan voor het organiseren van gezamenlijke avonddiensten. We willen de ‘muren’ van de kerken doorbreken en focussen op wat we gemeenschappelijk hebben: namelijk onze liefde voor God.

Elke 2e en indien van toepassing 5e zondag van elke maand wordt er een PGG-Special georganiseerd door én voor alle kerken. De locaties van deze specials zijn wisselend.

Meer over De Nieuwe Rank
Wat begon als een tweewekelijkse dienst in De Kiem, is inmiddels uitgegroeid naar een kerk met wekelijkse diensten en een groeiend en bloeiend bezoekersaantal. Onze leden zien elkaar door de weeks ook in thuiskringen, er worden diverse cursussen en extra diensten georganiseerd en we hebben De Nieuwe Rank in Actie opgericht, waarmee we acties organiseren voor mensen die dat hard nodig hebben. Ook mogen we diverse mensen ondersteunen die namens onze gemeenten in andere werelddelen het Woord van God verspreiden. 

Onze wekelijkse diensten zijn op zondagochtend om 10.00 uur in De Kiem in ’s-Gravenzande. Er is een uitbreid programma voor kinderen van 4 tot 16 jaar. Voor de kleintjes is er oppas en ook voor oudere jeugd zijn er activiteiten. Wees welkom!

Rianne de Zeeuw
PR De Nieuwe Rank

Foto : PR

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.