Weer een buitenbrand op de Koningin Julianaweg in ‘s-Gravenzande

2 mei 2019 – Vlakbij het Esso-benzinestation aan de Koningin Julianaweg in ‘s-Gravenzande stond woensdagavond rond half twaalf een kleine aanhangwagen in lichterlaaie. Door snel ingrijpen van de brandweer kon overslaan van het vuur naar een  aangrenzend pand worden voorkomen, hoewel de gevelbeplating wel schade opliep.

De uitgebrande aanhangwagen was een zogeheten ‘boedelbak’, die voor de deur stond bij een winkel in tuin- en dierartikelen op de hoek van de Koningin Julianaweg met de Edisonstraat. Bij onderzoek bleek dat ook gepoogd was een tweede aanhanger in brand te steken zo meldt wos media via hun website.

Negen dagen eerder stond er elders op de rijbaan van de Koningin Julianaweg een rolcontainer met restafval in brand. Dat was rond 3.00 uur in de nacht van eerste op tweede paasdag. Die container bleek te zijn weggehaald bij een naburig bedrijf.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.