Tien mannen opgepakt voor drugshandel na inval in pand in Wateringen

De doorzoeking van een bedrijfspand aan de Westlandseweg in Wateringen door de politie afgelopen dinsdagavond, blijkt onderdeel te zijn van een al langer lopend onderzoek naar criminelen die zouden handelen in verdovende middelen. Dat laat de politie donderdagmiddag desgevraagd weten aan de wos media.

In diverse panden waarin de huiszoekingen zijn gedaan, zijn ook daadwerkelijk grote hoeveelheden verdovende middelen aangetroffen. Verder zijn er zes auto’s en een hoeveelheid geld in beslag genomen. Een woordvoerder van de politie kon niet zeggen waar de huiszoekingen precies hebben plaatsgevonden.

Wel is duidelijk dat er in totaal tien inwoners van Den Haag, in de leeftijd van 24-42 jaar, zijn aangehouden. Zes van hen worden vrijdag aan de rechter-commissaris voorgeleid. Een van hen is al bij de rechter-commissaris geweest en zit voor langere tijd vast. De overige drie zijn weer in vrijheid gesteld.

Foto : Archief WestlandReport

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.