Mmmmmm heerlijk de Aardbeien zijn er weer, pinnen maar #Westlandreport

Zondag 7 april 2019 – Mooi rood en erg lekker en om je vingers er bij af te likken. In onze regio is de verkoop dan ook gestart van de aardbeien. Zo ook bij Kwekerij de Haak aan de Haakweg in Hoek van Holland. Het mooie is dat je er nu ook contactloos kan betalen en dat is toch best uniek voor een stalletje langs de weg. Natuurlijk kan je ook met munt geld betalen. Er is een beperkte ruimte om te parkeren dus het advies is kom gezellig op de fiets.

Niet alleen bij Kwekerij de Haak kan je terecht ook bij de Westlandse Aardbei aan de Maasdijk kan je aardbeien kopen check natuurlijk wel even de website’s voor de openingstijden ect.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.