Auto verwoest door brand in Wateringen #westlandreport

Zondag 7 april 2019 – Afgelopen nacht om 2:32 uur kwam er een melding binnen dat er een voertuig in brand zou staan op de Kerklaan in Wateringen. De juiste locatie was van Catshuysenstraat in Wateringen.

Een Nissan juke uit 2011 bleek volledig in brand te staan. Ook een schutting van een woonhuis had door deze voertuigbrand schade opgelopen. De brandweer van Wateringen heeft het voertuig geblust. Omdat niet geheel duidelijk is wat de oorzaak van de brand is laat de politie nader onderzoek doen naar de brand. Mede omdat er voor constateren van de brand een klap is waargenomen.

Bergingdienst Vreugdenhil heeft het voertuig afgevoerd.

Foto : Regio15/Tim

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.