Fashion, Food & Fun op 13 april in ‘s-Gravenzande

Nadat verschillende modeondernemers de afgelopen week op eigen locatie een modeshow organiseerde, presenteren 18 ondernemers uit het Centrum van ’s-Gravenzande zaterdag, 13 april a.s. de nieuwste dames- heren en kindermode tijdens een gezamenlijk event; Fashion, Food & Fun. Dit jaar mogen we 2 nieuwe gezichten verwelkomen: Shoeby ’s-Gravenzande & Bonjour Boutique lopen voor de eerste keer mee over de loper.

Ivm het grote aantal deelnemers heeft de organisatie moeten kiezen voor 2 lopers; een loper in de Langestraat en een loper in de Graaf Willem II Straat. In de Graaf Willem II straat lopen de modellen van L’Avenue Fashion & Shoes, Joels, Shoeby, Charme Mode, Meiden van Lex en Voorberg Schoenen & Podotherapie.

Van de Ven Fashion, Double You, Linda’s Feeling, Must Fashion & Shoes Boetiek, Bonjour Boutique en Ben’s Fashion showen de nieuwste voorjaars- en zomertrends op de loper in de Langestraat.

Op 4 verschillende tijdstippen vinden er modeshows plaats in het Centrum van ’s-Gravenzande:

11.00 uur – modeshow Graaf Willem II straat

12.00 uur – modeshow Langestraat

14.00 uur – modeshow Graaf Willem II straat

15.00 uur – modeshow Langestraat

Tijdens de shows worden hapjes uitgedeeld van Kaasmeester Richard,  ZESN70 en de HEMA. De terrassen staan er strak bij, klaar voor een lange zonnige zomer.

Kids

Voor de fun kunnen de kids deze dag terecht in de speeltuin. Vanaf 11.00 kun je springen op het springkussen en natuurlijk is de speeltuin feestelijk versierd om de opening van het nieuwe terrassenseizoen feestelijk te vieren. Tussen 14.00 en 16.00 uur kun je geschminkt worden en is er een meet en greet met een knuffeldier. Natuurlijk zorgen we voor iets lekkers.

Tijdens Fashion, Food & Fun worden opnames gemaakt. Wil je deze beelden terugzien, volg de  Facebookpagina of het insta account van winkelcentrum ’s-Gravenzande.

Meer informatie: www.sgravenzande.website


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.