Iedere dag spoelen er duizenden zwarte plastic korrels aan op het strand #wldebat

‘s-Gravenzande 4 april 2019 – Het strand is vervuild met zwarte plastic korrels. Vorige week hadden we hier al over bericht, maar van een echte een grote actie door de gemeente Westland kon niet worden gesproken. Zo liet de gemeente Westland aan Wos media weten dat het om plastic granulaat gaat en dat de normale reiniging van het strand gewoon door gaat.

Inmiddels is de gemeente Rotterdam gestart met een aantal mensen om het vervuilde strand iedere dag handmatig schoon te maken. Zo liet een woordvoerder van Gemeente Rotterdam weten dat dit echt monnikenwerk is maar wel gedaan moet worden.

De grote vraag is wie de vervuiler is en daar wordt onderzoek naar gedaan.

Foto’s en Video : www.regio15.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.