Brasserie Chapter gaat zich vestigen in De Spaansche Vloot in ‘s-Gravenzande

‘s-Gravenzande 29 maart 2019 – Een nieuw hoofdstuk voor Brasserie Chapter ze gaan zich vestigen in de Spaansche Vloot in ‘s-Gravenzande. De Spaansche Vloot wordt momenteel grondig gerenoveerd en is een begrip in het het Westland en ver daarbuiten.

Na op Curacao ons eerste succesvolle restaurant gestart te zijn zo schrijft Brasserie Chapter op hun website, hebben we na 2 jaar besloten om terug te keren naar Nederland. Helaas konden we toen der tijd geen geschikte locatie op Curaçao vinden om ons bedrijf voort te zetten. 

Terug in Nederland zijn we na een zoektocht neergestreken in de Annastraat midden in het Hofkwartier. Een leuke buurt midden in Den Haag centrum. We merkten al gauw dat het zaakje net te klein werd voor het concept wat we daar neer hadden gezet.

27 maart 2019 :
Op de oude locatie van de Spaansche Vloot gaat Chapter zich vestigen. Vanaf nu gaan we jullie meenemen in onze weg ernaar toe. Heel spannend, maar ook heel gaaf! Zo schrijft de eigenaresse op hun Facebook pagina.

Wil je meer weten over Brasserie Chapter kijk dan op hun website of volg alle ontwikkelingen op hun Facebook pagina.

Foto : Brasserie Chapter via Facebook

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.