Opening Heuls Vaarseizoen gaat waarschijnlijk niet door #wldebat

Woensdag 27 maart 2019 – De opening van het Heuls Vaarseizoen gaat op 18 mei waarschijnlijk niet door, vanwege geluidseisen die Midden-Delfland stelt. De organisator heeft aangegeven aan de wos media dat het hem daardoor te veel wordt. Dat liet burgemeester Rodenburg van die gemeente dinsdagavond weten tijdens de raadsvergadering, na vragen van D66.

Burgemeester Arends van Westland liet dinsdagmiddag nog weten positief te staan tegenover het evenement en geen aanvullende eisen te willen stellen. Ook voor Rodenburg is het evenement van harte welkom, “maar dan wel met de voorwaarden die we hebben gesteld op het gebied van geluid.”

Foto : Wijkagent Wateringen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.