WestlandStek voor secretaris van Vereniging van Zeesportvissers Ter Heijde

Dinsdag 26 maart 2019 – De heer J. (Jan) Dibbets uit Monster heeft bij zijn afscheid als secretaris van de Vereniging van Zeesportvissers Ter Heijde, van wethouder Varekamp (sport), de WestlandStek opgespeld gekregen vanwege zijn jarenlange bestuurlijke inzet voor de zeevissport.

De heer Dibbets is sinds 1986 een trouw lid van de Vereniging van Zeesportvissers Ter Heijde. In de beginjaren werd er alleen vanuit boten op zee gevist. In 1986 was hij één van de initiatiefnemers van de strandvisserscommissie en is sindsdien ook bestuurlijk actief voor deze commissie. Daarnaast is de heer Dibbets sinds 2003 secretaris van het algemeen bestuur van de Heijdse Vereniging van Zeesportvissers. Deze functie legt hij nu neer.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.

Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport en/of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch kampioenschap door een inwoner van de gemeente Westland.

Foto : Thierry Schut Fotografie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.