WestlandStek bij afscheid voorzitter van Stichting De Leuningjes

Zondag 17 maart 2019 – Mevrouw J.G. (Jeanette) Hubbeling uit Den Haag heeft bij haar afscheid als voorzitter van Stichting De Leuningjes van wethouder Vreugdenhil de WestlandStek opgespeld gekregen, vanwege haar bestuurlijke inzet voor Pius X en Stichting De Leuningjes, thans De Veiling.

Mevrouw Hubbeling was van 2003 t/m 2011 voorzitter van Muziekvereniging Pius X. Daarnaast was zij sinds september 2008 voorzitter van het Stichtingsbestuur van De Leuningjes. Gedurende deze periode heeft zij zich bijzonder ingezet voor de verenigingen die gebruik maken van De Leuningjes en heeft zij een intensieve rol gespeeld tijdens de asbestsanering en de heropening onder de nieuwe naam De Veiling. Recent heeft zij afscheid genomen als voorzitter van het stichtingsbestuur.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.