Westland Verstandig neemt intrek in Schoenmakershuisje

Vrijdag 15 maart 2019 – Westland Verstandig verhuist de komende maanden naar het historisch monument Marktplein 10 (zgn. schoenmakershuisje). Het monument dateert van 1639 en is het oudste pand van ’s-Gravenzande.
Het onlangs gerestaureerde Marktplein 10 wordt in de huidige staat bewaard. Het Burgerkantoor van Westland Verstandig zal in ieder geval een drietal middagen open zijn zoals dat nu ook het geval is. Alle inwoners uit Westland zijn van harte welkom voor een praatje over politieke zaken en eventueel goede ideeën en eventuele op- of aanmerkingen van wat goed of minder goed gaat in Westland.
Aan het College zal voorts een voorstel gedaan worden om het Gravin Machteldbeeld ook bij of naast het pand te plaatsen zodat dat toch weer op het Marktplein terugkeert. Zowel de gemeente als Westland Verstandig behoeven dan geen tijd en aandacht meer te besteden aan dit onderwerp en krijgen veel ‘s-Gravenzanders hun zin.

Namens de fractie Westland Verstandig
Peter Duijsens

Foto : WestlandReport.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.