NLDoet op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart steken veel maatschappelijk betrokken mensen uit Westland en Hoek van Holland de handen uit de mouwen tijdens de vijftiende editie van NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.

Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet hiermee vrijwillige inzet in de spotlights.

Ieder jaar verzetten honderdduizenden vrijwilligers tijdens NLdoet bergen werk. Dat is niet alleen leuk om te doen, maar organisaties hebben er daarna ook nog maandenlang plezier van. Het opknappen van een buurtspeeltuin, een workshop geven aan ouderen, het opknappen van een scoutinggebouw, droomdekentjes maken voor kinderen en het voorjaars klaar maken van een tuin zijn een aantal van de tientallen klussen die dit jaar in de regio uitgevoerd kunnen worden.

Kijk op www.nldoet.nl voor alle leuke vrijwilligersacties in de buurt.

Foto : Archief WestlandReport

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.