Geldinzamelingsactie voor De Boetzelaer loopt op

Zaterdag 2 maart 2019 – Naar aanleiding van de verwoesting van zwembad De Boetzelaer is er vrijdagochtend door de Monsterse inwoners een inzamelingsactie gestart zo meldt de wos media. Het zwembad in Monster brandde in de nacht van 28 februari volledig af. Het doel van de actie was eerst om 5.000 euro, onder het motto: “alle beetjes helpen”in te zamelen . Maar al snel bleek dat mensen enorm meeleven en gaat de teller inmiddels richting de 15.000 euro

Als het aan Peter Wielaart (Directeur van het zwembad) ligt, staat er binnen twee jaar een gloednieuw zwembad in Monster. De oprichter gaat alles op alles zetten om zwembad De Boetzelaer, die donderdagavond afbrandde, weer op te bouwen op de huidige plek zo meldt het AD Westland.

Foto’s : WestlandReport.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.