Ongeval Westerleeplein met Voertuig Koninklijke Marechaussee

Dinsdag 26 februari 2019 – Hulpdiensten zijn dinsdagochtend al zeker twee uur ‘zoet’ met de afhandeling van een ongeluk op het Westerleeplein. Daar botste rond half zeven een grijze personenauto met een voertuig van de Koninklijke Marechaussee.

Het onderzoek concentreert zich op het ringgedeelte tussen de A20 en de Burgemeester Elsenweg, aan de kant van De Lier. Een deel van de binnenring van het Westerpleeplein is afgesloten.

Rond half zeven zijn twee ambulances opgeroepen, maar volgens een woordvoerder van de Marechaussee is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. Het sporenonderzoek wordt onder meer verricht door technisch rechercheurs van de Koninklijke Marechaussee.

Tekst : www.wos.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.