Allememaggies ! de Caravan de plomp in

Maandag 25 februari 2019 – Allememaggies! Dat zullen de mensen van het ‘Circus X festival’ zeker hebben uitgeroepen toen zij vandaag de caravan in het water zagen liggen die zij ter promotie van het festival op het Honderland II hadden geplaatst thv Mc Donald’s. Een aantal dachten kennelijk ‘leuk’ te zijn en vonden het zeker een prima idee om andermans bezit te mollen en besloten afgelopen weekend de caravan een duwtje het water in te geven.

Je kon erop wachten op een jeugdroute. Als het goed is heeft @GemWestland de organisatie van CircusX kennisgegeven het wrak te verwijderen.. pic.twitter.com/7APu3hajEL— Wijkagent Maasdijk (@WagMaasdijk) February 25, 2019

Foto’s : Regio15.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.