Grote brand Polderhaakweg Hoek van Holland

Vrijdag 22 februari 2019 – In een agrarisch complex aan de Polderhaakweg 11 tussen Maassluis en Hoek van Holland is vrijdagavond een verwoestende brand uitgebroken. Enkele paarden en een geit konden tijdig in veiligheid worden gebracht. De brandweer meldt dat één persoon voor de komst van de hulpdiensten rook heeft binnengekregen. Na onderzoek door ambulancepersoneel hoefde hij niet naar het ziekenhuis.

Brandweerploegen uit Maassluis en Maasdijk zijn tegen half acht naar de polder uitgerukt. Er waren problemen om voldoende bluswater te te krijgen. Mede daarom werd het incident opgeschaald naar ‘grote brand’ en werden meer korpsen gealarmeerd. De schuur is verloren gegaan. “Overslag naar de panden ernaast is voorkomen”, meldde de brandweer tegen half tien, nadat het sein ‘brand meester’ was gegeven.

Foto’s en Video : Regio15.nl

Tekst : www.wos.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.