Dave van Koppen nieuwe fractievoorzitter LPF

Vrijdag 22 februari 2019 – Na een periode van 8 jaar zal per 1 april a.s. zal Dave van der Meer het fractievoorzitterschap van LPF Westland overdragen aan Dave van Koppen. Tevens zal Dave van der Meer dan de gemeenteraad verlaten. Vanaf 1 januari 2011 heeft Dave van der Meer onafgebroken het fractievoorzitterschap bekleed in de Westlandse gemeenteraad. De reden voor het overdragen van het fractievoorzitterschap en het beëindigen van het raadslidmaatschap, ligt in het feit dat Dave zijn raadswerk niet meer kan combineren met zijn werk als ondernemer en de intensieve zorg van een van zijn kinderen. Maar deze wissel is tevens een mogelijkheid voor doorstroming binnen de partij.

In de afgelopen jaren is het aantal mensen die bijdragen aan het vele werk van LPF Westland fors gegroeid en is het tijd dat ook anderen meer voor het voetlicht komen. De open gevallen plaats in de gemeenteraad zal worden overgenomen door het vorig jaar benoemde steunraadslid Jolanda Suijker- van Wingerden.  Dave van der Meer zal wel aanblijven als lid van het partijbestuur.

Dave van Koppen is van maart 2010 tot de verkiezingen van 2014 werkzaam geweest als steunraadslid van onze fractie en vanaf 2014 als lid van de gemeenteraad en sinds maart 2018 vicefractievoorzitter. Met het aanvaarden van het fractievoorzitterschap door Dave van Koppen zal het vicefractievoorzitter schap per 1 april a.s. worden bekleed door John Witkamp.


Fractie LPF Westland

Foto : LPF Westland

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.