Motor total loss na aanrijding met auto op de Maasdijk ‘s-Gravenzande #N220

Woensdag 20 februari 2019 – Een motorrijder is door het oog van de naald gekropen vanavond tijdens een ongeval op de Maasdijk in ‘s-Gravenzande. De motorrijder kwam vanuit Hoek van Holland en wilde net na de rotonde bij de Laan van de Heilige Lambertus richting de Maasdijk in halen en zag daarbij een auto vanuit de Maasdijk (Oranjesluis) over het hoofd en raakte de auto aan de zijkant en vloog vervolgens de Maasdijk af.

De motorrijder is vervolgens nagekeken in de ambulance maar had geen verwondingen aan deze klap over gehouden. Een omstander verklaarde dat hij ontzettend veel geluk heeft gehad want de gevolgen waren niet te overzien al had hij de auto frontaal geraakt.

De Maasdijk was enige tijd afgesloten voor het verkeer vanuit Hoek van Holland richting de Maasdijk, vanaf de andere kant kon het verkeer gewoon langs het incident.

Bergingsdienst Vreugdenhil heeft zowel de motor als de auto geborgen.

Foto’s : Regio15.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.