Historische kart terug bij een glimlachende aangever

Woensdag 20 februari 2019 – In augustus 2018 werden vanuit een bedrijfspand in Poeldijk een historische kart en minibike weggenomen.

Op woensdag 13 februari 2019 zag aangever zijn weggenomen kart en minibike op Marktplaats te koop werd aangeboden. De goederen werden aangeboden in Nieuwegein. Een vriend van aangever maakte een afspraak met de verkopende partij en politie Westland werd meegevraagd. De recherche van politie Westland is naar Nieuwegein gegaan en had, samen met diverse andere eenheden van Nieuwegein, het gebied afgezet.

De aangever heeft ter plaatse de kart en minibike bekeken en wist zeker dat dit zijn goederen waren! Hierop communiceerde hij dit naar de recherche van politie Westland. De verdachten gingen er hierop vandoor in een Volvo. Dit resulteerde in een achtervolging. Vervolgens konden de verdachten worden aangehouden en dat ging niet gemakkelijk. Ze gingen vol in het verzet. De twee verdachten konden worden aangehouden en worden overgebracht naar het politiebureau. Diverse goederen zijn in beslag genomen, waaronder de kart en minibike.

Op dinsdag 19 februari 2019 mocht de aangever zijn kart en minibike ophalen. Op de foto`s ziet u een blije aangever.

Over de rechtszaak tegen de verdachten kunnen we nog geen uitspraak doen. Hier proberen we op terug te komen zodra hier meer over bekend is.

Bron : Politie Westland

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.