Nieuwe fitnessruimte ‘s-Gravenzandse Reddingsbrigade

Op donderdag 6 februari werd de nieuwe fitnessruimte van de ’s-Gravenzandse Vrijwillige Reddingsbrigade (GVRB) officieel in gebruik genomen. De inrichting van de nieuwe fitness werd mede mogelijk gemaakt door Fitwinkel Naaldwijk. Paul van der Hoeven en Marcel Solleveld van Fitwinkel Naaldwijk kregen als dank voor de prettige samenwerking bij de totstandkoming van de nieuwe fitness symbolisch een bidon en handdoek van de GVRB uitgereikt.

Dankzij de samenwerking kunnen de lifeguards gebruikmaken van een gevarieerd fitnessaanbod en is de GVRB de komende vijf jaar ontzorgd wat betreft het onderhoud. ‘Zoals jullie als lifeguards op het strand voor ons klaar staan, willen wij de komende jaren met het onderhoud van de fitness voor jullie klaar staan’, zei Van der Hoeven, eigenaar van Fitwinkel Naaldwijk, tijdens de officiële ingebruikname.

‘Het gezamenlijk sporten is enerzijds belangrijk voor de conditie van onze lifeguards, maar kent anderzijds ook een belangrijke sociale component binnen de vereniging’, geeft GVRB-voorzitter Marc Bakema aan. ‘Wij zijn erg blij dat we de mogelijkheid hebben om op deze manier een aantrekkelijke fitnessruimte in te richten voor onze leden.’

Meer informatie over de GVRB:  www.reddingsbrigade.com en via Facebook en Twitter.

Bron : Reddingsbrigade ‘s-Gravenzande

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.