Maasdijkse vriendinnen winnen voorronde NK Puzzelen in De Lier

Maandag 11 februari 2019 – Op zaterdag 9 februari heeft de tiende voorronde van het NK legpuzzelen plaats gevonden in de Lier. Dit weekend is er zowel zaterdag als zondag gepuzzeld met in totaal 420 deelnemers!  De puzzel die gemaakt is op Zaterdag is “In de Speeltuin”. Een hele vrolijke puzzel, maar best pittig!

Op zondag 10 februari heeft de elfde voorronde van het NK legpuzzelen plaats gevonden in de Lier. De puzzel die gemaakt is “Kassa erbij”. Ook dit was een pittige puzzel met heel veel poppetjes! 

De ‘Dijkse Stukken’ hebben zaterdagavond de tiende voorronde van twee Lierse voorronden van het NK Legpuzzelen gewonnen zo meldt de Wos op hun site. Fiory van der Ende, Joyce Hofland, Marisca Voskamp en Marlies van der Lely voltooiden de duizend stukjes tellende puzzel als eersten in 1.25.28.

In gebouw De Rank, waar zij vorig jaar tweede werden in de voorronde, konden de Maasdijkse vriendinnen nu een nieuw Westlands record noteren, want dat hadden zij vorig jaar gevestigd met de tijd van 1.34.05.

Foto : Organisatie NK Puzzelen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.