Hulpgoederen vanuit Naaldwijk naar Wit-Rusland

Zaterdag 9 februari 2019 – De medewerkers van Stichting Rusland Kinderhulp Westland hebben vandaag een vrachtwagen met hulpgoederen geladen voor hun dorpen Bostyn,  Veluta en Luninecs in Wit-Rusland. De afgelopen 3 weken hebben de medewerkers van Stichting Rusland Kinderhulp Westland met vele vrijwilligers alle spullen van diverse locaties naar het bedrijf VValo in Naaldwijk gebracht waar de vrachtwagen werd geladen.

De lading bestond o.a. uit schoolmeubilair, digiborden, kleding, schoenen en speelgoed. Begin mei gaan zij met een groep naar Wit Rusland en hopen dan de schoolspullen in gebruik te zien.

Zij willen Vvalo BV uit Naaldwijk, van der Ende Transport uit ‘s-Gravenzande en Marcel van Santen bedanken voor het beschikbaar stellen van hun ruimte. Tevens willen zij de Blinkerd en de Aloyisiusschool bedanken voor het beschikbaar stellen van hun oude meubilair.

Wilt u meer informatie over hun stichting of een financiële bijdrage geven, mail dan naar: info@ruslandkinderhulpwestland.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.