Auto vliegt uit de bocht Dirk van den Burgweg Hoek van Holland

Zondag 3 februari 2019 – Zondagochtend om 5 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met letsel aan de Noordlandseweg in Hoek van Holland.

Het bleek te gaan om een andere locatie in Hoek van Holland aan de Dirk van den Burgweg. Een auto was uit de bocht gevlogen en tegen een lantaarnpaal aangekomen. Op het moment van het ongeval was er op de weg al flink gestrooid en was het glad.

Eén slachtoffer is nagekeken in de ambulance. Omdat de lantaarnpaal dreigde om te vallen werd het advies gegeven om op afstand te blijven. De politie had de Dirk van den Burgweg vanaf Hoek van Holland richting ‘s-Gravenzande/Maasdijk afgesloten voor het verkeer.

Foto’s : www.regio15.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.