Politie Westland gluurt bij de buren

Zaterdag 2 februari 2019 – Vannacht werd politie Westland door de meldkamer van de eenheid Rotterdam gevraagd om een melding voor de collega’s van bureau Hoek van Holland waar te nemen. Zij waren namelijk druk met andere zaken.

Er werd volgens de melder een bushokje gesloopt. Ter plaatse werden drie verdachten aangehouden voor openlijke geweldpleging. Zij zijn ingesloten voor de nacht in Rotterdam.

Soms wordt de politie uit het Westland gestuurd naar een nabij gelegen gemeente, in dit geval vallend onder een andere politie eenheid. Dit komt omdat de politie wordt aangestuurd als de politie die dichts bijzijnde ‘vrije’ eenheid zijn.

Bron en foto via : Politie Westland via Facebook

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.