Auto te water in Kwintsheul

Zondag 27 januari 2019 – Vanmiddag is een witte personenauto van de weg geraakt aan de Bovendijk/Van Luyklaan in Kwintsheul. Het gebeurde rond de klok van 14:30 uur. Hierbij ramde de auto een elektriciteitskast waarna de auto met een plons in het water eindigde.

Niemand is gewond geraakt aldus de nieuwsite Regio15. Een bergingsbedrijf zal het voertuig uit het water halen. Westland Infra is gevraagd om te komen kijken naar de zwaar beschadigde elektriciteitskast.

Foto : Archief

Woont u in #Kwintsheul en heeft u geen stroom meer? Dan hebben wij de mogelijke oorzaak gevonden… pic.twitter.com/fho8FAOwpk— Redactie Regio15.nl (@regio15) January 27, 2019

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.