Survivallen voor het goede doel brengt 35.059 euro op

Zaterdag 26 januari 2019 – Ruim vierhonderd kinderen hebben zaterdag al rennend, klauterend en tijgerend 35.059 euro bijeen gebracht. Het geld wordt gestoken in onderzoek naar hersenstamkanker, een ziekte die vooral jonge kinderen treft.

De vierde editie van de KidZ for KidZ Survival begon om 10.30 uur in de Wollebrand in Honselersdijk. Beurtelings leggen groepen kinderen een parcours af. Tegen 15.00 uur werd de laatste groep weggeschoten. Niet alleen kinderen, ook volwassenen mochten mee doen. 
De Kidz for Kidz Survival werd in 2016 voor het eerst georganiseerd. Toen sprong het evenement in het gat van de roemruchte Wollebrandcross, die in 2015 voor het laatst werd gehouden. Vorig jaar was de Kidz for Kidz Survival goed voor 27.500 euro

Tekst : www.wos.nl

Foto’s : Ende Media

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.