Burgemeester en Wethouders op bezoek bij KNRM Ter Heijde #KNRM #wldebat

Donderdag 24 januari 2019 – Woensdag kreeg de KNRM Ter Heijde bezoek van de nieuwe burgemeester Bouke Arends en het college van wethouders in het boothuis familie Wingelaar. Vol trots konden de vrijwilligers van de KNRM het boothuis laten zien. Het werd een geanimeerde ontmoeting over de waarde van ons KNRM station voor de gemeente Westland. Schipper Arno Vogelaar beantwoordde alle vragen van het geïnteresseerde college over het materieel, vrijwilligers en de reddingsacties.

Wil jij de KNRM ook steunen door middel van een donatie klik hier.

Bron en Foto : KNRM Ter Heijde

Burgemeester en Wethouders en Arno Vogelaar (3 v. Links). Foto gemaakt door de KNRM Ter Heijde

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.