Zebrapad gevaarlijk of rijden de auto’s te hard ?

Woensdag 23 januari 2019 – Westland Verstandig heeft schriftelijke vragen gesteld aan het College van Burgemeester en Wethouders.

Onze fractie wordt benaderd door omwonenden van het nieuwe zebrapad in Zandevelt ter hoogte van de ISW-school in ‘s-Gravenzande. De algemene klacht is dat dat een gevaarlijk zebrapad is omdat auto’s te hard rijden. Men wil ofwel meer handhaving ofwel dat duidelijk kenbaar gemaakt wordt dat er sprake is van een zebrapad. Mede gezien het bochtige karakter van de Zandeveltweg is deze überhaupt best wel gevaarlijk.


Dit leidt tot de navolgende vragen: – Is het College bereid om aanvullende maatregelen te nemen om het nieuwe zebrapad over de Zandeveltweg veiliger te maken door ofwel duidelijkere aanduidingen van het zebrapad ofwel door meer te handhaven dan wel maatregelen te nemen waardoor de snelheid wordt afgeremd?
De fractie van Westland Verstandig verzoekt u de vragen binnen de daarvoor gestelde termijn schriftelijk te beantwoorden.


Hoogachtend, U e.a.,
Namens de fractie Westland Verstandig, P.J.L.J.

Duijsens Fractievoorzitter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.