Inloophuis Carma uitgiftepunt voor gebreide borstprotheses

Vrijdag 18 januari 2019 – Inloophuis Carma in Naaldwijk wordt een uitgiftepunt voor gebreide borstprotheses van Knitted Knockers. Vrijwilligers en gasten van het inloophuis gaan borstprotheses breien voor vrouwen met een hele of gedeeltelijke borstamputatie.

Donderdag 31 januari van 14.00 – 16.00 uur is aan de Dijkweg 21 in Naaldwijk de eerste inloopmiddag met deze nieuwe activiteit. Iedereen is van harte welkom om borstprotheses te komen breien of haken. Het benodigde materiaal is aanwezig.

De zogenoemde Knitted Knockers zijn een welkome afwisseling voor de siliconen protheses. Gebreide borstprotheses zijn zacht, comfortabel en mooi. Ze kunnen in elke maat en kleur worden gemaakt, passen in een gewone bh en voelen als een echte borst. Er zijn ook breiprotheses waar je mee kunt zwemmen.

Het kan een tijdelijke oplossing zijn vlak na de operatie, een welkome afwisseling van de zware uitwendige siliconenprotheses en voor velen ook een definitieve oplossing en verlossing van pijnklachten.

De breiprotheses zijn kosteloos te bestellen via www.knittedknockers.nl.  

Kijk voor meer informatie op www.inloophuiscarma.nl of www.knittedknockers.nl

Voor de inloopmiddag graag aanmelden via info@inloophuiscarma.nl.

Met vriendelijke groet,

namens Inloophuis Carma,

Ben Assies

Foto : Inloophuiscarma.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.