Evelien van Buren helaas niet verder in The Voice

Vrijdag 18 januari 2019 – De Monsterse zangeres Evelien van Buren (17) is uitgeschakeld in de televisiezangwedstrijd The Voice of Holland. In de zogeheten ‘knockouts’-fase mochten er van de negen teamleden van Ali B. slechts drie verder naar de liveshows. Vrijdagavond was op RTL4 te zien dat de coach haar liet gaan.

Evelien moest als laatste van de negen optreden. Zij zong het nummer ‘Hero’, een van de grootste successen van de Amerikaanse ster Mariah Carey.
De juryleden waren vol lof over Evelien. Waylon zei met bewondering: “Je zingt zo makkelijk. Ik had echt kippenvel”. Anouk noemde haar een ruwe diamant, maar net nog niet geschikt om door te gaan (“het is nog niet de tijd”). Lil’ Kleine reageerde: “Ik zou mezelf voor gek verklaren, als ik je niet door zou laten gaan”. Maar het eindoordeel was aan haar coach Ali B. Hij kon zich vinden in het oordeel van Anouk en koos Evelien niet bij zijn laatste drie. “Ik ben gek op je, ik hoop je terug te zien”, besloot Ali B.
Op Twitter wemelde het binnen de kortste keren van reacties op de uitschakeling van Evelien. Er zijn heel wat opmerkingen waarin men speculeert op een slimme truc van Anouk ten bate van haar eigen kandidaten, zoals deze: “Lekker strategisch van Anouk! Ze adviseert Ali om zijn beste kandidaat geen stoel te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.