Cold Case Monster: Jair slachtoffer misdrijf?

Monster – Het Cold Case Team van de politie heeft de zaak van het 7-jarige vermiste jongetje in Monster weer opgepakt. 

Jair Soares verdween op vrijdag 4 augustus 1995, toen hij met zijn ouders een middag op het strand doorbracht. Getuigen meldden destijds, dat zij een donker jongetje in het gezelschap van een man van het strand zagen weglopen.

Het Cold Case Team van de politie heeft de zaak van het 7-jarige vermiste jongetje in Monster weer opgepakt. Jair Soares verdween op vrijdag 4 augustus 1995, toen hij met zijn ouders een middag op het strand doorbracht. Getuigen meldden destijds, dat zij een donker jongetje in het gezelschap van een man van het strand zagen weglopen. 

In de zomer van 2012 werd op het strand van Monster een grote zoekactie gehouden na informatie die door De Telegraaf was geleverd.Er is wel zogenoemde verstoorde vegetatie ontdekt bij de zoektocht. Op die plek bleken twee huisdieren te zijn begraven. Ook verderop werden dierlijke resten gevonden. Er werd in 2012 ook een afbeelding gemaakt van hoe JaIr eruit zou zien, als hij nog zou leven.

De hoofdofficier van justitie heeft in deze zaak een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

Bron : wos.nl

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.