[Video Update] Waterleidingbreuk Driemaashave Maassluis

Maandag 14 januari 2019 – Als gevolg van een breuk in de waterleiding heeft de zorginstelling Driemaashave aan de Stadsmolen in Maassluis geen water. Hulpdiensten schalen op naar een gecoördineerde aanpak #grip-1

Op het parkeerterrein voor de deur van het zorgcentrum is een waterleiding gesprongen. Hierdoor staat een groot deel van de parkeerplaats onder water is een gat van anderhalve meter diep ontstaan.

De brandweer vertelt dat heel de zorginstelling zonder water zit. De officier van dienst is ter plaatse om te kijken of ontruiming nodig is. Het zal ongeveer nog 3 uur duren voordat de situatie opgelost is. De parkeerplaats is afgezet.

Foto’s : 112 Maassluis (2) en WestlandReport

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.